Adatvédelmi nyilatkozat

A Happy Drink a www.happydrink.hu weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Happy Drinkhez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Happy Drink – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. Adatait az Ön által vásárolt termék garanciális idejének lejártáig mindenképpen eltároljuk. Ezután Önnek lehetősége van kérnie adatainak törlését. Személyes adatait harmadik fél részére kizárólag a megrendelés teljesíthetőségének és teljesítésének érdekében, ennek megfelelő mértékben és tartalommal adjuk ki (pl. szállítási adatok futárszolgálat részére). Harmadik fél részére marketing célokra az Ön adatait nem adjuk ki.

A Happy Drink az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

 • piackutatás, piaci elemzés,
 • vevői szokások elemzése,
 • látogatottsági statisztikák összeállítása,
 • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
 • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
 • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
 • vevői reklamációk intézése,
 • megrendelések intézése
 • számlázás
 • szállítás
 • a Happy Drink saját marketing céljaira, amennyiben ehhez Ön mint, ügyfelünk külön hozzájárul (pl. hírlevél feliratkozás)

A Happy Drink – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Happy Drinkkel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Happy Drink az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A www.happydrink.hu honlapon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén (“cookie”). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Happy Drink fenntartja magának a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Az aktuális feltételekről a felhasználó a honlap e részén mindig tájékozódhat. A módosítások, azoknak a honlapon való megjelenésétől kezdve érvényesek.

A jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Utolsó módosítás: 2015. december 4.